Här hittar du de smaker som vi brygger idag. De skiljer sig ganska mycket från varandra, för vi tycker att det är kul hur mycket man kan hitta på med kombucha. Hela processen att brygga ett glas kombucha tar omkring fyra veckor. Vi kommer att utveckla nya smaker och säsongsanpassade smaker - kom gärna med förslag på vad du skulle vilja ha!
En frisk smak som piggar upp! Då färsk ingefära används som smaksättning så får man dessutom i sig alla nyttigheter från denna älskade rot. Äpplet balanserar skärpan från ingefäran. Denna smak är bryggd på svart te, en liten förbättring på en riktig klassiker när det kommer till kombucha.
Bryggd på grönt te är detta en smak som påminner om finaste champagne! Den bubblar dessutom som en. Det gröna teet är milt och gör att flädersmaken blommar ut. Precis som med fläderblomssaft så behövs lite citrus för att få fram och balansera smakerna. Detta är ett utmärkt val som alkoholfritt alternativ till vin och kan avnjutas som det är eller till mat.
© 2018. Hakuna Mat AB