VÅRA SMAKER

Här hittar du de smaker som vi brygger idag. De skiljer sig ganska mycket från varandra, för vi tycker att det är kul hur mycket man kan hitta på med kombucha. Hela processen att brygga ett glas kombucha tar omkring fyra veckor. Vi kommer att utveckla nya smaker och säsongsanpassade smaker - kom gärna med förslag på vad du skulle vilja ha!

ÄPPLE & INGEFÄRA

En frisk smak som piggar upp! Då färsk ingefära används som smaksättning så får man dessutom i sig alla nyttigheter från denna älskade rot. Äpplet balanserar skärpan från ingefäran. Denna smak är bryggd på svart te, en liten förbättring på en riktig klassiker när det kommer till kombucha.

BLÅBÄR & HALLON

Bryggt på grönt te och smaksatt med blåbär och hallon så blir detta riktigt godis! Smaken är sötare än de andra och full av bär. Denna variant älskas av både stora och små, på kvällen eller efter träningen. En barnsligt god variant av kombucha helt enkelt!

FLÄDER & CITRON

Bryggd på grönt te är detta en smak som påminner om finaste champagne! Den bubblar dessutom som en. Det gröna teet är milt och gör att flädersmaken blommar ut. Precis som med fläderblomssaft så behövs lite citrus för att få fram och balansera smakerna. Detta är ett utmärkt val som alkoholfritt alternativ till vin och kan avnjutas som det är eller till mat.

GE FÖRSLAG PÅ NY SMAK: